nutricionisti.org
Септембар 05, 2010, 09:07:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nutricionisti.org - Forum

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Potrebna ishrana i nacin ishrane hemofilicara  (Pročitano 190 puta)
Marko
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« poslato: Фебруар 26, 2010, 10:02:53 »

Pozdrav svima prvenstveno!
Tragajuci malo po internetu, naisao sam na ovaj odlican site... pa bih voleo da mi neko pomogne za izuzetno moj problem ...

Imam 19 godina i imam Hemofiliju B.
Pre par godina sam 3 puta operisao desno koleno, koje je sada ukoceno u ispravljenom polozaju.
S obzirom da ne mogu se pretezno baviti nekim sportom, a osecam i znam da imam visak kilograma, zamolio bih za neku strucnu pomoc.
Visok sam 1.73 i imam 90kg.
Zeleo bih da smrsam nekih od 20 do 30 kilograma i tako odrzim, jer mi je strasno potrebno oslabiti zbog poteskoca u kolenu koje ne moze da istrpi svu tezinu.

S postovanjem,

Sačuvana
Dragana Mihajlović
Global Moderator
Newbie

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Март 04, 2010, 12:55:06 »

Dragi Marko,

hvala za pohvalu. drago mi je da ti se sjt dopada.
Sto se tice tvog problema sa kg, moram te uputiti na pregled kod nutricioniste. 20 kg je dosta za izgubiti, ali uz redovne kontrole i motivaciju strucnog lica dostizno je. Kao nutricionista mislim da je jako vazno imati kontinuitet poseta, prvenstveno zbog tebe. Najbitnije je da si ti resio to da promenis. Ja ti ovim putem mogu dati samo neke osnove preporuke. Javi mi ako to zelispa cu ti pustiti email ako to zelis.

Pozdravljam te!

« Poslednja izmena: Јул 26, 2010, 07:24:01 Dragana Mihajlović » Sačuvana

Dragana Mihajlović - Nutricionista
www.nutricionisti.org
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!