nutricionisti.org
Септембар 05, 2010, 09:20:44 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nutricionisti.org - Forum

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: molim za pomoć  (Pročitano 67 puta)
slavicaj
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« poslato: Јул 09, 2010, 11:47:37 »

Imam 46 godina i prošle godine sam spremala i položila vrlo važan ispit. Na žalost, pošto je učenje trajalo 6 meseci, svakog meseca sam se ugojila po tri kg što je  na kraju je ispalo 18 kg više. Sada imam 79 kg i visoka sam 172 cm. Svakoga dana pešacim min. 30 min i dva puta nedeljno idem na yogu u trajanju od 40 min. Hleb pravim sama od integralne pšenice u koju dodam mleveno seme bundeve, lana, susama i brazilskog oraha. Za doručak pojedem blendiranu šargarepu i jedan krastavac u to dodam dve kašike mlevenih (navedenih semenki), pola kašičice mlevenih algi i ako nije posan dan 200 ml jogurta viva. Za ručak pojedem 100 g mesa, ili tofua (ne podnosim mleko i mlečne proizvode osim jogurta i to ponekad) i 200 g variva i 50g hleba. Za večeru 50-100g hleba i 1 jaje, ili 1 viršlu ili 50g tofua. Užinam obavezno dva puta i to 1-2 voćke.
              Molila bih vas da mi odgovorite da li je moj jelovnik ispravno sastavljen.
Sačuvana
Dragana Mihajlović
Global Moderator
Newbie

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Јул 26, 2010, 07:48:13 »

Jelovnik ne izgleda lose, mozda bi bilo dobro malo pojacati proteine
Sačuvana

Dragana Mihajlović - Nutricionista
www.nutricionisti.org
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!